Insane, finanskris, Therese Alshammar och Veronica Maggio

Jag var på Gröna Lund med familjen igår, när jag åkte Insane tänkte jag vad är likheten med Insane och din verksamhet?
Alla som sätter sig i Insane (En bergOdalbana där vagnarna roterar runt sin egen axel samtidigt som man åker, du ser himmel, vatten och mark om vartannat samtidigt som du färdas framåt, uppåt, neråt, bakåt ….:-) ) är troligtvis inte speciellt klok. Rättare sagt bör man vara lite tokig (insane). Samma sak gäller med din verksamhet, det hjälper att vara lite halvtokig.
Klara av att höra (men inte lyssna) på de som säger att det inte går, det är omöjligt, nej ………… Våga göra lite halvtokiga aktiviteter och kontakter.

Finanskrisen är också lite halvtokig, men mitt allt detta som skrivs i tidningar, sägs på Tv och radio finns det massor av människor som tror på sin verksamhet. Givetvis gäller det samma sak för dig, gå i motvind och bli starkare. Du är lite halvtokig och därför kommer du att lyckas ännu bättre trots eller tack vare finanskris. För trots allt borde alla jobba lite hårdare nu, ex med tanke på pension. Trots att vi har ett av världens bästa pensionssystem är det få människor som tror att de kommer att bli miljonärer på sin pension.

Therese Alshammar och Veronica Maggio hur hänger de ihop då?
De två är perfekt hjälp under tiden du jobbar för att uppnå dina mål. När Therese tog sitt senaste VM guld häromdagen sa hon följande ”När man ligger och tränar så hårt att man mår illa är det bilden av guldmedalj man ser framför för att orka, men att få uppleva det i verkliga livet var till och med lite bättre än det har varit i min fantasi. På samma sätt kan du använda dina drömbilder som hjälp när du tar dina steg närmare målet.
Tänk den dagen när du uppnår ditt mål och inser att verkligheten överträffade fantasin – en fantastisk känsla!
På vägen till ditt mål har vi redan konstaterat att det hjälper att vara lite tokig, varför inte lägga på lite nynnande till när du tar dina steg närmare ditt mål. Vad kan väl passa bättre än Veronicas Maggios hit: ”Jag kommer, jag kommer, jag kommer jag är nästan där”
Men bara för att du är lite halvtokig behöver du inte visa det för dina kunder och medarbetare, så det avslutande tipset: du bör inte nynna och säga att du är lite tokig J

/Networklife
Lite galen, sjungande med bestämda steg mot bestämda mål

This entry was posted in Aktuellt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.