Nöjespark, nöjesjobb!

Jag är precis hemkommen från Göteborg och Liseberg.
Liseberg är en nöjespark och frågan är finns det någon likhet mellan dig, din verksamhet och Liseberg?
Du kommer att ta dig hur långt som helst om du gör som barnen och alla vi vuxna som är barn fortfarande J
I kön till Balder (En bra träbergodalbana) står vi förväntansfullt i kön, oavsett hur lång kön är. Vi vet att vi kommer att nå vårt mål, bara vi fortsätter och har tålamod. Den smarte laddar med positiva tankar under tiden och när man väl får sätta sig i vagnen så blir upplevelsen helt underbar och en fantastisk känsla.

Om du kan försätta dig i samma tillstånd när du bygger upp din verksamhet, för faktum är att du kommer att lyckas bara du har tålamod, ibland går det lite fortare än du tänkt dig och ibland tar det lite längre tid. Precis som köerna till Balder ibland behöver man knappt vänta alls och ibland får man vänta lite längre.
Ha tålamod, jobba vidare och du kommer fram, det enda som kan hindra dig är du själv, dvs du ger upp.

GE INTE UPP!

Ytterligare en likhet mellan en nöjespark och uppbyggandet av din verksamhet.
När du går på en nöjespark ser du väldigt mycket nöjda människor, konstigt vore väl annars det heter ju nöjespark.
Självklart finns det undantag ex. när 3 åringen har tappat sin heliumfyllda ballong, tyngden längst ner på snöret lossnar och ballongen flyger upp i luften. Ganska fort känner 3 åringen att detta är en onöjespark. Mamman springer fort och köper en ny ballong och som extra plåster på såren får 3 åringen sockervadd också. Nu känns det som en NÖJESpark igen. På samma sätt kan du jobba med din verksamhet. Se till att du blir nöjd med dina dagar, se till att du har kul på jobbet. Självklart kan du inte tycka att allt är kul som du gör, men om du tänker på vart du är på väg, blir även det okuliga kul. Vissa dagar känns kanske som en onöjespark, men fortsätter du med dina aktiviteter kommer det snabbt att ändras till en NÖJESpark igen.
Du bestämmer och mitt förslag är att du bestämmer dig för att ha ett nöjesjobb.

Tänk! DU är nöjd när du vaknar, du är nöjd när du jobbar och du är nöjd med vad du gjort under dagen – Du kommer att bli världens nöjdaste nöjesjobbare.
Det är trotsallt inte svårare!
DU SKA ha kul när du jobbar och få ett resultat!

Bli nöjd, nöjdare, nöjdast nöjesjobbare?

/Networklife
Nöjesjobbare

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.